22 Μαΐ 2007

Ευχαριστήρια από την Τανζανία

Από την Ιερά Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής η Γ' τάξη του σχολείου μας πήραν την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή για την πρωτοβουλία που είχαν να συγκεντρώσουν χρήματα για το ιεραποστολικό έργο που γίνεται στην Τανζανία.

...Σας εκφράζω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη διότι χάρη και στην δική σας προσφορά (360 ΕΥΡΩ) στα δύο χρόνια της ιεραποστολικής μου διακονίας στην Τανζανία, χιλιάδεςΑφρικανοί βαπτίσθηκαν Ορθόδοξοι, ενώ αποπερατώθηκαν:* 4 Ιεροί Ναοί,* 4 Πρεσβυτέρια,* 1 Ιεραποστολικό Κέντρο, * 1 Ορθόδοξη Κλινική, * 16 Πηγάδια και γεωτρήσεις,* 1 Ορθόδοξο Νηπιαγωγείο, και διατέθηκαν 46 Αναπηρικά αμαξίδια,Και συνεχίζονται:* Συσσίπα, *Υποτροφίες, *Εμβολιασμοί,* Εργασίες στους πέντε (5) νέους Ιερούς Ναούς (Ζωοδόχου Πηγής και Οσίου Δαυίδ, Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγ. Παρασκευής, Αγ. Παντελεήμονος, Αγ.Βασιλείου), στη νέα Κλινική «Άγιος Ανδρέας» και στο πρώτο Ορθόδοξο Δημοπκό Σχολείο « Άγιος Βασίλειος».


Με συγκίνηση δεχόμαστε πάντοτε τις προσφορές σας, οι οποίες μας ενθαρρύνουν να προσφέρουμε το χαμόγελο, την ελπίδα και την ζωή στα παιδιά της Τανζανίας.Αυτών των παιδιών τα σκουπισμένα δάκρυα, που καθημερινά πεθαίνουν από τηνελονοσία και τα μολυσμένα ύδατα, θα είναι η καλύτερη μαρτυρία ενώπιον τουΘεού για τις ευλογημένες ψυχές σας.Σας εύχομαι ο δωρεοδότης Κύριος μας Ιησούς Χριστός να ανταποδίδει πλούσια ταελέη Του και να σας χαρίζει κάθε ευλογία, βλέποντας και άλλους συνανθρώπους μαςνα κατανοούν ότι «Χριστός το φως του κόσμου εστίν».


Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: